Säffle SportfiskeFörening

Namn: Gregor
Tidpunkt: 2017-08-11 16:48
Hello,

Is it allowed to fish with dynamite?
I have heard some rumors that this has been used before in Säffle, is it to effective and outlawed?

In zone 3 I can read that its not allowed to use jerk baits, can I bring my harpoon and I also reads that you are not allowed to fish with a boat, I just wants to know have you fish with a boat. Is that some kind of technic you use in Sweden?

Greetings from netherlands

Namn: Jonny Skoglund
Tidpunkt: 2017-07-05 12:05
Hej😊
Läser att man kan anmäla/boka fiskeplats via ett anmälningsformulär på internet. Vart är det/sida, länk?

Svar: Hej Jonny. Meningen var att systemet skulle varit igång så att det skulle gå att boka via nätet men tyvärr så blev det inte så. I dagsläget så går det bara att boka nere i stugan vid strömmen eller via telefon till våra fiskevärdar. Numret hittar du under kontakter. Har även varit inne och ändrat i texten så det nu mera står rätt.
Mvh Sekreteraren i Säffle Sportfiskeförening

Namn: Eva
Tidpunkt: 2017-06-29 15:06
Läser på ett fiskekort för zon 3 att T.om det år man fyller 12 krävs ej fiskekort men här på sidan står det 15. Vad är riktigt?

Svar: Det är 15 år som gäller. Det blev ändrat efter fiskekorten var tryckta men det skall vara åtgärdat till nästa omgång kort.
Har även gjort ett förtydligande under fliken regler här på hemsidan.
Mvh Sekreteraren i Säffle Sportfiskeförening

Privat meddelande
(2017-05-27 23:42)

Namn: Jonas
Hemsida: http://varmlandsfiske.se
Tidpunkt: 2017-04-18 19:56
Kul att ni kommit igång med sidan.

Skriv ett inlägg i gästboken

Denna gästbok är till för dig som vill dela dina tankar eller åsikter med andra, så ta och slå dig ner en stund och lämna ett avtryck i tiden.

:) ;) :D :( :O :P :| :S